werkplaats

Onderhoud

Iedere auto behoeft onderhoud. Ik geef exact aan welk onderhoud uw auto nodig heeft en welke zaken er bij de betreffende onderhoudsbeurt dienen te worden uitgevoerd. Achterstallig onderhoud behoort daarmee tot het verleden.

Reparatie

Naast het reguliere onderhoud aan uw auto ben ik u graag van dienst bij het herstellen van technische schades aan uw auto, ongeacht het merk. Door vooraf een heldere diagnose te stellen kan ik u een heldere kostenbegroting overleggen.

Apk keuringen

Of u nu een auto heeft met een benzine- of een dieselmotor: ik ben in staat om ieder type auto (tot 3500kg) APK te keuren. 

Accessoires

U kunt bij mij terecht voor het laten installeren van diversen accesoires zoals radio, navigatie en handsfreekit. Ook voor montage van bijvoorbeeld een trekhaak bent u aan het juiste adres.

Aircoservice en -onderhoud

Geniet het hele jaar door van de werking van uw airco. Laat daarom één keer per jaar de werking van uw airco controleren. Indien nodig kan ik dan direct uw aircosysteem reinigen of voorzien van nieuwe vloeistoffen. 

Banden

Goede banden zijn van essentieel belang voor uw veiligheid. Naast de juiste profielen is het juiste type band minstens zo belangrijk. Naast de levering en de montage van zomer- en winterbanden  kunt u ook voor het repareren van een band bij mij terecht.

Schadeherstel

Schade? Geen probleem, ook hier kan ik u in van dienst zijn. Van schadetaxatie tot financiële afhandeling,  gedurende het gehele traject ben ik u graag van dienst. Ook in geval van ruitreparatie en -vervanging kunt u bij mij terecht.

WIST U DAT....

....u voor kleinere reparaties op vrijdag vrijwel altijd zonder afspraak langs kunt komen? Denkt u daarbij aan het vervangen van een lamp, het controleren van vloeistoffen, het checken van bandenspanning of het vastzetten van uw kentekenplaat.

Om er zeker van te zijn dat u kunt wachten op de benodigde reparatie adviseren wij u om vooraf telefonisch contact op te nemen


                Copyright © 2019 AutoCentrumDirksland. Alle Rechten Voorbehouden